ARXIU D'IMATGES DELS EQUIPS DE L'ABB

Encontre CB Igualada - ABB-Bufalà A

 

Aquest dissabte 20 d'abril de 2013 l'infantil A de l'ABB-Bufalà va enfrontar de nou un partit de la 2a. fase del campionat territorial amb no gaire encert i concentració, que va acabar amb el resultat de:

 

TOYOTA NAYMOTOR-CB IGUALADA 74 - ABB - BUFALA A 56

 

En aquesta categoria amb vuit temps de cinc minuts, es fa necessari l'està
concentrats durant tots els períodes.

El desplaçament a Igualada del nostre equip, no va existir fins al sisè període, havent passat cinc sense l'aptitud i encert adequats.


No van ser suficients els tres últims períodes per remuntar el partit, tot i que es
van escurçar quinze punts, no es va poder donar la volta a un marcador que ja es trobava en una àmplia desavantatge.

Esperem que en el proper partit l'equip demostri la seva qualitat i aporti tot l'esperit necessari per competir a la pista durant els vuit períodes.

 

 

Comentari d'Albert Ardil.

 

Encontre ABB-Bufalà A - Maristes Ademar

Aquest dissabte 27 d'abril de 2013 l'infantil de l'ABB-Bufalà es va enfrontar en un derbi entre equips de la ciutat, amb un clar resultat final a favor de l'equip visitant.


ABB-BUFALA A 58 - MARISTES ADEMAR 72


Tot el partit molt competit, el rival va sorprendre fent una zona camuflada, que només va ser sancionada en una ocasió per l'àrbitre, i que va posar més problemes al nostre atac, no volent ser excusa a la derrota, ja que en els últims partits l'equip es veu espès en atac, sense encert en el treball col·lectiu, havent de passar a solucions individuals davant les defenses contràries, amb l'esforç, entrega i encert que això requereix.

Una mica tocats en les ultimes dues parts pel ressentiment en les lesions dels nostres cinc, i quatre mes experimentats, va passar a ser un problema més afegit.


Obligant a un canvi de sistema, i passant a una pressió amb cinc petits ràpids, per fer l'últim esforç i intentar robar pilotes per remuntar la diferència. Però tot i l'esforç en aquesta ocasió vam ser superats.

L'equip no ha de caure en el desànim i creure en si mateix i les seves possibilitats en aquesta recta final de la temporada.

Esperem poder donar la de calç després d'aquestes tres de sorra que portem en aquesta fase final.

 

 

FORÇA ABB!!

 

 

Comentari d'Albert ArdilTrobada esoles de bàsquet i pre-minis a Castellar del Valles

Domingo 19/05/2013 Fiesta del baloncesto en Castellar del Valles para escuelas de baloncesto y pre-minis.

Gran día para la convivencia y diversión de los peques  del club, Trobada d'escoles i pre-minis en Castellar del Valles, el día nos acompaño para suerte de todos, gran actuación de todos los asistentes, escuela y los dos pre minis, que  jugaron y se divirtieron con los pitufos y alguna de las actividades que se organizaron.


También agradecer a todos los padres y entrenadores que asistieron, la ayuda y participación en lo que respecta a movimiento y vigilancia de los niños entre actividades y partidos.


Comentario  Ismael

Encontre ABB-Bufalà A infantil - Jac Sants A

 

El dissabte 13 d'abril de 2013 es va desenvolupar el partit de l'infantil A de l'ABB amb el següent resultat:

 

ABB - BUFALA A 59 - JAC SANTS A 79

 

Partit dur i ajustat fins l'últim quart.


El marcador final, no reflecteix les diferències del marcador quart a quart, ja que durant tot el partit la diferencia de punts va estar a camí dels 12/7 punts a favor del Jac Sants, fins arribar a l'ampli resultat definitiu de 20 punts.


L'equip ha de millorar en el seu atac, molt espès, i amb poca sort en aquest partit de cara a cistella.


La propera setmana el Igualada.

 

 

FORÇA ABB!!!

 

 

Comentari d'Albert Ardil

 

Encontre Maristes Ademar - ABB-Bufalà A

 

El dissabte 6 d'abril de 2013 es va desenvolupar el primer partit de la segona volta de la fase regular amb el següent resultat:

 

MARISTES ADEMAR 53 - ABB-Bufalà A 63

 

Un bon començament de l'equip que encara te moltes possibilitats de millorar, ja que encara no ha mostrat tot el seu millor bàsquet sobre la pista. 

 

Ens tornem a veure la propera setmana contra el JAC SANTS A.

 

 

Moltes felicitats!

 

 

Comentari d'Albert Ardil